Notepad.

Icon

豚の角煮。


仕事の合間に、豚の角煮を仕込んでみました。実は初チャレンジ。下茹でが約4h、味付けの煮込みに約2h。時間はかかるけど、想像より手間はかからず、トロットロの角煮が完成。「もう少し甘い味付けにすれば良かった」という反省点があるので、次回は修正しようと思います。これは定番ラインナップ入りかな〜。

Advertisements

Filed under: cooking,

2 Responses

  1. うさこ says:

    角煮うまいよね~。
    4hとか・・・・・w
    圧力鍋使わないの?

  2. hiroki says:

    >うさこさん
    圧力鍋ね。そのうち欲しいの(笑)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: